Felhasználási feltételek

A szolgáltatást a faep.hu domain (későbbiekben Szolgáltató) tulajdonosai nyújtják. Az oldal használatával a felhasználó elfogadja az alább leírt feltételeket. Ezen feltételek a weboldal használatának feltételei, melyeket az oldal használatával minden felhasználó tudomásul vesz.

1. Általános rendelkezések

1.1 A Weboldalt a felhasználó mindenféle személyes adat megadása nélkül böngészheti. Az oldal ilyen használatához semmilyen regisztráció, illetve személyes adat megadása nem szükséges. Az itt megadott adatokat, illetve a z E-mail küldés során megadott e-mail címeket a szolgáltató nyilvántartásba veszi, ezen adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli, és harmadik félnek nem adja tovább.Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű.

1.2 A felhasználó nem módosíthatja a rendszer megjelenését, működését, illetve tilos bármilyen módon beavatkoznia, vagy megzavarnia a honlap, a szerverek, a honlaphoz kapcsolódó hálózat működését, továbbá tilos figyelmen kívül hagynia a honlaphoz kapcsolódó hálózat működésére vonatkozó bármely előírás vagy szabályzat által lefektetett követelményeket, eljárási előírásokat. Az erre vonatkozó kísérletek  jogi következményeket vonhatnak maguk után.

1.3 A felhasználó vállalja, hogy valamennyi olyan anyagi és nem anyagi kárt és költséget közvetlenül megtérít a Szolgáltató, illetve harmadik személyek részére, amely a felhasználónak a honlappal kapcsolatos magatartására vezethető vissza. Ilyennek minősül különösen a felhasználó által a honlapon bármilyen módon elhelyezett tartalomból, a honlap vagy az ahhoz kapcsolódó hálózat használatából, a felhasználási feltételek megsértéséből, vagy a Szolgáltató illetve harmadik személyek jogainak vagy jogos érdekeinek megsértéséből származó minden kár és költség.

1.4 A Szolgáltató szellemi tulajdona a faep.hu oldalon található minden tartalom. Az oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A honlapon található bármely tartalom, (információ, szöveg, grafika, ikon, kép, video, hanganyag, grafikai megjelenítés), a szerzői jog, a védjegy és más szellemi alkotásokra vonatkozó jog által védett.

2. Adatvédelem

2.1 Az oldal csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg a levelezéskor, illetve a Szolgáltató által nyújtott egyéb szolgáltatások igénybevételekor. Személyes adatokat kizárólag a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos célokra használjuk fel, azt harmadik személyek felé – a jogszabályban meghatározott eseteken és a Felhasználó erre vonatkozó kifejezett és önkéntes hozzájárulásában foglaltakon túl – nem továbbítjuk. Ha bármelyik felhasználónk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki saját rendszerünkből, tudomásul véve azt, hogy a szolgáltatást nem tudja teljes mértékben igénybe venni innentől kezdve, ezt haladéktalanul teljesítjük.

2.2 Szervereink egyes esetekben automatikusan regisztrálják felhasználóink ill. az oldalon böngészők IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk és statisztikai célokra használjuk.
2.3 Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén. A cookie-k kizárólag a felhasználók azonosításának megkönnyítését szolgálják, más célra nem vesszük őket igénybe.

2.4 A kommunikációs szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére nem adjuk át.

A szolgáltatás igénybevételével a felhasználó tudomásul veszi a fentieket.  Az oldal üzemeltetőjének joga van a jogi nyilatkozat módosítására, amelyet a módosítást követően az oldal további használatával elfogadottnak tekint. A jelen feltételek elfogadásával a felhasználó kijelenti, hogy azt írásban bármikor megerősíti.